Меню
Количка

Условия на играта

За деня на влюбените Samsonite ти дава повод за усмивки!
 
Регистрирай се в периода 15.01.2016г. – 12.02.2016г. и заяви своя подарък – бутилка шампанско марка TAITTINGER, която десет от регистриралите се участници ще получат на  14-ти февруари, до посочен от  тях  адрес.
 
Наслади се на празника, направи го по-романтичен, а както винаги Samsonite ще бъде на твоя страна!
 
А подаръкът, наистина си заслужава:
Шампанско TAITTINGER BRUT резерва NV 0,75 л. Франция
 
Брилятното тяло на това шампанско е златно жълто на цвят. Балончетата са чудесни, пяната е дискретна, но също продължителна. Носът, отворен и експресивен, доставя аромати на плодове и бриош. Също така разтваря аромати на праскова, бели цветя - глог и акация, и ванилия.
 
Входът към вкуса е жив, свеж и в тотална хармония. Това е деликатно вино с вкусове на свежи плодове и мед, и предлага отличен ароматев потенциал. Taittinger Brut Resrva е бленд от 40% шардоне и 60% Пино Ноар и Пино Мьоние вина, от 35 различни лозя и реколти, отлежали до перфектност. Високата пропорция на сорта шардоне - уникално сред качествените нон винтидж шампански, и минималното отлежаване от 3 години в избата на къщата, където достига пикът на развитие на ароматите, прави шампанското Taittinger Brut Reserva деликатно балансирано вино, познато със своето постоянно качество в целият свят.
 
Taittinger Brut Reserva NV е шампанското, подходящо за всеки повод. Символ на тържественост, това вино е идеалният партньор за празнуване на най-щастливите моменти в живота.
 
Търсете имената на печелившите на 12.02.2016г. , тук на сайта www.samsonitebg.com. Участието в играта не е обвързано с покупка!