Меню
Количка

Доставка

Скъпи клиенти,

За да е услугата ни максимално удобна за Вас, ние от „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД, с адрес на управление и кореспонденция, гр. София, бул. „Климент Охридски“ 150, п.к. 1756, ЕИК: 200681383 и БУЛСТАТ BG200681383, тел: +359 896888494, и-мейл: sales@samsonitebg.com, ще поемем стойността на куриерската доставка за Вашата заявка, ако тя е на стойност над 120 лева. Ако заявката Ви е на по-ниска от тази стойност, следва да заплатите куриерската услуга, която възлиза на 5 лева с ДДС. Куриерската услуга "доставка до адрес" не включва опция доставка до етаж/врата. При избор на метод на доставка "Доставка до адрес на куриер Спиди/Транспрес", следва да изпишете адреса на офиса на Спиди в полетата "Адрес за доставка" или в поле "Добавете пояснения или указания към поръчката си".  При избор на метод на доставка "Доставка до адрес на куриер Еконт", следва да изпишете адреса на офиса на Еконт в полетата "Адрес за доставка" или в поле "Добавете пояснения или указания към поръчката си".   

След като изпратите Вашата заявка, ще получите потвърждение на посоченият от Вас имейл за направена поръчка. След обработка на поръчката ще получите втори имейл, с който Ви уведомяваме за срока на доставката.
За Ваше удобство и с цел да удовлетворим високите Ви изисквания, поръчки, направени до 15:00 часа на текущия ден, се доставят още на следващия работен ден за по-големите населени места или най-късно до два работни дни за по-малките населени места.

Начините да заплатите своята заявка са:

  • Банкова карта (кредитна карта или дебитна карта);
  • PayPal;
  • PayPal Express;
  • „Наложен платеж“, т.е. в брой на куриера в момента на доставката;
  • По банков път, преди да получите стоката: Бенефициент: „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД , Банка: УниКредит Булбанк; пл. Св. Неделя 7, BIC: UNCRBGSF, IBAN : BG53 UNCR 7000 1520 6870 31, Основание за плащане: посочва се номера на поръчката

В случай, че не сте удовлетворени от доставената стока, имате право да я върнете или замените във всеки един наш физически магазин или да я изпратите с куриер на адрес: град София, бул. „Климент Охридски“ 150, п.к. 1756, в 14 дневен срок от датата на доставката и във вида, в който сте я получили с всички придружаващи документи - за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис. При замяна на стока, куриерските услуги за връщането и изпращането на заменения артикул са за сметка на клиента.

Изисквания към върнатата стока:

  • клиентът е подал заявка за връщане на стоката писмено на имейл sales@samsonitebg.com или на телефон +359 89 688 84 94 в срок не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Следва да посочите лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената от Вас сума за продукта;
  • стоката е в перфектен търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД - фактура (ако има такава), касов бон, гаранционна карта.

Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката, обратно до адреса на „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД.
„А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума или част от нея в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на продукт.

В случаите, в които клиентът откаже доставката (след като е потвърдил по телефон нейното получаване и тя вече е тръгнала към него), той следва да заплати куриерските разходи, както за доставката до него, така и за връщането ѝ до централен склад в размер на 10 лв. по следната банкова сметка: Бенефициент: „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД , Банка: УниКредит Булбанк; пл. „Св. Неделя“ 7, BIC: UNCRBGSF, IBAN : BG53 UNCR 7000 1520 6870 31, Основание за плащане: куриерски разходи. Ако клиентът откаже заплащането на този разход, той губи правото да прави поръчки от това име и адрес с метод на плащане „наложен платеж“, а само и единствено негови бъдещи поръчки ще бъдат изпращани след предварително заплащане с карта или по банков път.

Алтернативното решаване на спорове /АРС/ между потребители и търговци представлява извънсъдебно помирително производство на доброволен принцип. То се осъществява посредством помирителни комисии: https://www.kzp.bg/.

За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва
стандартния формуляр за отказ: https://kzp.bg/standarten-formulyar-za-uprazhnyavane-pravo-na-otkaz-pri-online-pokupki+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=bg

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШИ КЛИЕНТИ ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ!