Меню
Количка

Нови цветни и щадящи гърба ученическите раници Самсонайт за малкНа вниманието на всички мами и татковци,

тази година ние от А.Т.Г. Лайфстайл сме подготвили отново богат и многоцветен асортимент от ученически ранички Samsonite за вашите малчугани! Дисни сериите с Мини и Мики  са отново тук! Мишоците и техните приятели очакват да бъдат грабнати за ръка към класната стая! Нека споменем и новите попълнения на AmericanKids с техните балончести, шарени и разнообразни модели раници за момичета и момчета, които ще направят ходенето на училище и детска градина още по-вълнуващо!Тази година разполагаме с богат  асортимент от различни модели ранички за малки и големи.

Знаем колко тежки могат да бъдат ученическите раници, особено сред малките първолаци. Акцентираме на това, че раниците са снабдени с ергономични дръжки/презрамки и вентилирани гърбове, които предпазват и щадят гръбчето и костната структура на детето Ви. Раниците са направени от антиалергенни материали, които са PVC Free.


За малките сладури сред Вас, които за първи път поемат по пътеката към знанието и новите възможности, предлагаме няколко функционални и весели варианта:
Класическите Дисни и Марвел герои, които са били винаги до Вас и продължават да радват и до днес:са с подплатени презрамки и колани за пристягане спомагат за отнемането на тежестта на раницата. Многбройните герои от анимационните детски филмчета очакват своя притежател! Вътрешния органайзер откликва на всички нужди на учениците. Можете да съхраните всичко необходимо от химикалчета и цветни моливи и линии до тетрадките и учебниците. Всяка раница е снабдена със светлоотразител съобразно безопасността на децата по улиците, което ги прави подходящи раници за първи клас!

Ако наистина искате да не останете незабелязани, то за вас са прекрасните модели на AmericanKids. Актуални, здрави и въздействащи! Позволете си да бъдете различни!
Широката гама от модели, обхваща всички възрастови граници – от ранички за детска градина, до училищни и такива за пораснали родители.

За тийнеиджърите пък е серията с принтове, светещи космически карти или пък интегрирани слушалки в комплекта, в тон със стила на раницата .Всички модели раници може да разгледате тук.

Ходенето на училище и детска градина никога не е било толкова забавно и вълнуващо!