Меню
Количка

Модни тенденции 2017 или какъв куфар да си изберем ?

Пролет/лято модни тенденции 2017 са цветни и многообразни.  Да, абсолютно точни са тези определния и тази година отново заемат връх някои цветови комбинации.  Основни цветове тази година са: зелено, черно и жълто и техните нюанси, разбира се. Нека не забравяме и за наситеното розово, защото със сигурност има любители на цвета особено през лятото.


Снимка: Tibi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo   Снимка: Valentino, Michael Kors, Bottega Veneta
Снимка: Tibi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo ; Снимка: Valentino, Michael Kors, Bottega Veneta

За всекиго има по нещо! Everyone has something! That way even Samsonite gives in to the modern during the year. With the rich diversity of colors and styles we will present functional suitcases from high class, which you can combine with the leading modern tendencies.

В зависимост от вашия стил можете да откриете много и различни куфари Samsonite. Като част от нашите твърди колекции Neopulse е сигурен избор за най-капризните сред Вас. Различната гама цветове предоставя възможността да комбинирате тоалета си с черен, бял или червен цвят куфар Neopulse. Колко добре би се вписал този стилен аксосоар с жълтия Ви тоалет? Прекрасно, нали? Куфарът е с поликарбонатно, бляскаво покритие, устойчиво на надрасквания. С лекота ще дефилирате през всяка дестинация, защото този материал освен устойчив е и много лек. За 75см. куфар той тежи изключителните 3,2 кг. Благодарение на формата може да побере голям обем багаж.


А за тези, които искат нещо по-изчистено като стил и визия предлагаме линията Base-Hits. Много цветови комбинации сред, които се нареждат лилавото, розово, черното и други. Това са куфари от серията „Меките куфари“, които са елегантни, свежи и на много достъпна цена. Ако имате богато въображение бихте сътворили страхотен микс от най-актуаланите цветове за 2017-та година.


Снимка: Michael Kors, Moschino, Prada

Тренчкот манията или на български казано: Манията по бежовите шлифери се завръща. Любителите на елегантната визия могат да се оглеждат на 4 очи, защото тази година моделите ще са различни и разчупени. Водещи компоненти са асиметрията и бежовия цвят. Коланите и различно позиционираните копчета допринасят за интересните визии. Разлики може да намерите в дължината и талията, така че избирайте умно. Към тази модна линия перфектни допълнения биха били сериите SPARK SNG в черен, червен и петролено син цвят,

а серията B-LITE - елеганта и най-леката серия на Samsonite би била точно попадение за тези от Вас, които предпочитат по-тъмно бежовото в комбинация за изчистена бизнес визия. Ореховият цвят на куфара Ви може да бъде в страхотен унисон с вашия шлифер и така остава място за по-смели цветови импровизации към допълнение на визията Ви.


Снимка: Rosie Assoulin, Delpozo, Opening Ceremony​
Принт райетата са изключително модерни. Тази година излизат отново на мода. Те не винаги са симетрично разположени, но някои дизайнери предпочитат едноцветните райета в комбинация с полупрозрачни типове материи. Този тип дреха не само ще Ви откроява от тълпата, но ще Ви е и много прохладно из горещите, летни дни и нощи. Лятото ще бъде неповторимо със свежите модели като тези. Можете да заблестите искрящо из площада Сан Марко в Рим или пък да разходите новите си райета из Валенсия, Барселона, Мадрид? Изборът за пътешествие е изцяло Ваш! Но за това ще Ви трябва и подходящ куфар. Startfire е не само походящ за тези визии, но и много устойчив с куфар със 100% процентовото си Макролоново, поликарбонатно покритие,
което е устойчиво на надраскване.
Детайлите на този куфар го правят блестящ, стилен и подходящ куфар за различни тоалети за различните събития, които предстоят. И при все това, изключителният куфар с многобройните си предимства е на много достъпна цена. Разбира се, тоалетите на райета могат да бъдат многообразни и стилът различен, за това този тип облекло е разчупен и нищо чудно да комбинирате тоалета си с някои от вече изброените ни по-горе в статията куфари.

Очаквайте продължение на темата в статия 2.