Меню
Количка

Lite-Cube и Lite-Cube DLX


Без значение дали летите до Bristol или Budapest, Samsonite Lite-Cube и Lite-Cube DLX  колекции ще задоволят всяко Ваше изискване!

Като пътуващ, Вие постоянно трябва да правите избор. Седалката до прозореца или пътеката? Икономична или бизнес класа? Салонен багаж или чекиран багаж? Стил или устойчивост?

Не можем да помогнем при по-голямата част от Вашите решения, но можем да предложим някои съвети относно избора между елегантен или устойчив куфар. Не избирайте!

Ние вярваме, че не трябва да избирате между външен вид и качество, когато става въпрос за куфари. Защото, признайте, че устойчивите и здрави спинери не са тези, които предпочитате да видите на транспортната лента, а обратно, тези, които са разпознаваеми, стилни и красиви.Често такива куфари се разпадат след товарене и разтоварване по летищата. След няколкократно кръстосване на въздушното пространство, катарами и ключалки спират да работят, телескопичните дръжки се чупят, а циповете забиват. И това, което някога е изглеждал елегантен и стилен спинер, сега просто се проявява като ловкост на производителите да отклонят Вашето внимание от ниското качество.

Е, сега всичко е откоригирано! Lite-Cube и Lite-Cube DLX ще Ви спестят една точка от списъка за вземане на решения. С Lite-Cube и Lite-Cube DLX никога повече няма да Ви се налага да правите компромис с комфорта на Вашето пътуване.

Подновете гардероба си

Класическата колекция на Samsonite Lite-Cube и луксозната й версия Lite-Cube DLX са на разположение в разнообразие от цветове от тъмна маслина до електриково синьо, те правят пътуването по-стилно и лесно. Със своите кожени акценти, фини извивки и декоративни шевове, тези изискани куфари ще обновят гардероба Ви.

Изработени от изключително издръжлив, същевременно невероятно лек Curv материал, колекцията предлага спинери с максимална здравина и много ниско тегло достъпни в не по-малко от четири размера.

И ако ви харесва елегантния външен вид ще бъдете очаровани от тяхното вътрешно разпределение. Lite-Cube, например, са оборудвани с меки на допир колани тип "хикс"  разделители, които ще ви помогнат да съхраните дрехите си без да се измачкат, Lite-Cube DLX могат да се похвалят с мобилен калъф за костюми и ризи, допълнителни калъфи за обувки и мръсни дрехи.