Меню
Количка

Keith Haring collection


Samsonite събра емблематични творби на световно известния художник Keith Haring, за да създаде забавна и колоритна сеия от пътни аксесоари.
За пионер на уличното изкуство, в началото на 80-те и причината, то да плъзне навсякъде по света, се смята Кийт Харинг. Неговите творби са изключително разпознаваеми със свойте удебелени, бързи, ритмични линии и пъстри фигури. Харинг открива процъфтяваща алтернативна общност свързана с изкуствата, която се развива извън музеи и галерии, а по центъра, улиците, подлезите и пространствата в клубовете. В период от 9 години (1980-1989г.) Харинг получава международно признание, той успява да направи повече от 50 обществени творби в десетки градове по света много от които са създадени за благотворителни организации.
За тези, които обичат да пътуват и лесно да разпознават багажа си е колекцията на Samsonite "Keith Harings graffiti print", предсавена от пътни аксесори: възглавничка за път; катинарчета; етикети за име и адрес; колани за багаж; раници; сакове и чанти.