Моля, изчакайте...

Доставка

Скъпи клиенти,

За да е услугата ни максимално удобна за Вас, ние от „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД, с адрес на управление и кореспонденция, гр. София, бул. „Климент Охридски“ 150, п.к. 1756, ЕИК: 200681383 и БУЛСТАТ BG200681383, тел: +359 2 962 44 25, и-мейл: sales@samsonitebg.com, ще поемем стойността на куриерската доставка за Вашата заявка, ако тя е на стойност над 120 лева. Ако заявката Ви е на по-ниска от тази стойност, следва да заплатите куриерската услуга, която възлиза на 5 лева с ДДС.

След като изпратите Вашата заявка, ще получите потвърждение на посоченият от Вас имейл за направена поръчка. В срок от 1 до 4 часа ще получите втори имейл, с който Ви уведомяваме за срока на доставката.
За Ваше удобство и с цел да удовлетворим високите Ви изисквания, поръчките се доставят още на следващия работен ден за по-големите населени места или най-късно до два работни дни за по-малките населени места.

Начините да заплатите своята заявка са:

  • Банкова карта (кредитна карта или дебитна карта);
  • ePay.bg;
  • EasyPay;
  • B-Pay;
  • PayPal;
  • PayPal Express;
  • „Наложен платеж“, т.е. в брой на куриера в момента на доставката;
  • По банков път, преди да получите стоката: Бенефициент: „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД , Банка: УниКредит Булбанк; пл. Св. Неделя 7, BIC: UNCRBGSF, IBAN : BG53 UNCR 7000 1520 6870 31, Основание за плащане: посочва се номера на поръчката

В случай, че не сте удовлетворени от доставената стока, имате право да я върнете или замените на адрес: град София, бул. „Климент Охридски“ 150, п.к. 1756, в 14 дневен срок от датата на доставката и във вида, в който сте я получили с всички придружаващи документи - за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис. При замяна на стока, куриерските услуги за връщането и изпращането на заменения артикул е за сметка на клиента.

Изисквания към върнатата стока:

  • клиентът е подал заявка за връщане на стоката писмено на имейл sales@samsonitebg.com или на телефон +359 2 962 44 25; +359 89 688 84 94 в срок не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Следва да посочите лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената от Вас сума за продукта;
  • стоката е в перфектен търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД - фактура (ако има такава), касов бон, гаранционна карта.

Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката, обратно до адреса на „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД.
„А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума или част от нея в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на продукт.

В случаите, в които клиентът откаже доставката (след като е потвърдил по телефон нейното получаване и тя вече е тръгнала към него), той следва да заплати куриерските разходи, както за доставката до него, така и за връщането ѝ до централен склад в размер на 10 лв. по следната банкова сметка: Бенефициент: „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД , Банка: УниКредит Булбанк; пл. „Св. Неделя“ 7, BIC: UNCRBGSF, IBAN : BG53 UNCR 7000 1520 6870 31, Основание за плащане: куриерски разходи. Ако клиентът откаже заплащането на този разход, той губи правото да прави поръчки от това име и адрес с метод на плащане „наложен платеж“, а само и единствено негови бъдещи поръчки ще бъдат изпращани след предварително заплащане с карта или по банков път.

Алтернативното решаване на спорове /АРС/ между потребители и търговци представлява извънсъдебно помирително производство на доброволен принцип. То се осъществява посредством помирителни комисии: https://www.kzp.bg/.

За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва
стандартния формуляр за отказ: https://kzp.bg/standarten-formulyar-za-uprazhnyavane-pravo-na-otkaz-pri-online-pokupki+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=bg

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШИ КЛИЕНТИ ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ!

Ние използваме „бисквитки“ в нашия онлайн магазин. Продължавайки да го използвате, Вие приемате нашата „Политика за Бисквитките“. Приемам