Меню
Количка

Мода

28.03 Градският Живот с Cosmolite! Празнуваме вече 10 години!
0 10838
  Избирането на куфар за пътуване е едно от най-сладките, но важни моменти за успешното и най-вече спокойно преминаване от точка А до ................ точка Б. Нека го погледнем от тази страна, това е Вашият живот, който пренасяте в куфар. Разбира се, той трябва да е удобен, издръжлив, а какво ще кажете за стилен и красив? Марката Samsonite предлаг..
14.08 Нови цветни и щадящи гърба ученическите раници Самсонайт за малки и големи
0 8024
На вниманието на всички мами и татковци, тази година ние от А.Т.Г. Лайфстайл сме подготвили отново богат и многоцветен асортимент от ученически ранички Samsonite за вашите малчугани! Дисни сериите с Мини и Мики  са отново тук! Мишоците и техните приятели очакват да бъдат грабнати за ръка към класната стая! Нека споменем и новите попълнения на Am..
26.07 Продължение на модни тенденции пролет/лято 2017. Какъв куфар да си изберем?
0 6641
Ако в миналата статия се фокусирахме върху различните и актуални цветови комбинации, то тук продължаваме с още 3 модни тенденции за 2017-та. 1. Завръща се модата на обемността! 70-те години на миналия век оказват своя отпечатък и тази година. През тази 2017-та ще забележите, че квадратните рамене навлизат отново в модата. Всеки се е изкушавал ..
26.05 Модни тенденции 2017 или какъв куфар да си изберем ?
0 1142
​​Пролет/лято модни тенденции 2017 са цветни и многообразни.  Да, абсолютно точни са тези определния и тази година отново заемат връх някои цветови комбинации.  Основни цветове тази година са: зелено, черно и жълто и техните нюанси, разбира се. Нека не забравяме и за наситеното розово, защото със сигурност има любители на цвета особено през лятото...
30.11 Победа след седмицата на модата в Лондон
0 1955
Чрез международният Catwalk конкурс, които се провежда в Лондон, Samsonite дава възможност на студенти от водещи, световни университети за дизайн да покажат своите модни колекции.  Най-добрата от тях получава награден фонд от £ 1,000 и възможността да изработи дизайн на серия Cosmolite Limited Edition за Samsonite.  Chou Yun Ting плени журито със ..
24.10 Keith Haring collection
0
Samsonite събра емблематични творби на световно известния художник Keith Haring, за да създаде забавна и колоритна сеия от пътни аксесоари. За пионер на уличното изкуство, в началото на 80-те и причината, то да плъзне навсякъде по света, се смята Кийт Харинг. Неговите творби са изключително разпознаваеми със свойте удебелени, бързи, ритмични линии ..
16.10 Lite-Cube и Lite-Cube DLX
0
Без значение дали летите до Bristol или Budapest, Samsonite Lite-Cube и Lite-Cube DLX  колекции ще задоволят всяко Ваше изискване! Като пътуващ, Вие постоянно трябва да правите избор. Седалката до прозореца или пътеката? Икономична или бизнес класа? Салонен багаж или чекиран багаж? Стил или устойчивост? Не можем да помогнем при по-голямата част о..
15.10 Disney от Samsonite среща Olaf
0 1263
Някои колекции могат да те разтопят! Olaf сега е част от разрастващото се семейство Ultamate на Disney от Samsonite. Той със сигурност ще открадне сърцето на всеки малчуган. Frozen е най-успешният анимационен филм, на всички времена, разказва историята на безстрашната принцеса Ана, която се отправя на епично пътешествие заедно със снежния човек Ola..
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)