Избирането на куфар за пътуване е едно от най-сладките, но важни моменти за успешното и най-вече спокойно преминаване от точка А до ................ точка Б. Нека го погледнем от тази страна, това е Вашият живот, който пренасяте в куфар. Разбира се, той трябва да е удобен, издръжлив, а какво ще кажете за стилен и красив? Марката Samsonite предлага и притежава всичко това. Известната марка отпразнува 10 годишнината на #Cosmolite и по случая пуска в производство сребърно-златната, нова и лимитирана серия.

 
В градски условия, блогърката #EvaHeleneBreda препуска с лекота, красота и стил из улиците на космополита. Разбира се, на нея й трябва всичко, което куфарът предлага, а то е бързо придвижване из урбанизираната атмосфера, защото никой няма време да губи, влачейки тежък и неудобен куфар след себе си. Препятствията и изумлението от новата атмосфера е достатъчна, нека си осигурим максимално удобна, лека атмосфера, що се отнася до нашите приготовления, както направи самата блогърка Eva.

 
Представителността и общото, първо впечатление, за някои, е много важно. Видимо, куфарът е не само функционален, но разполага с красива и изискана, бляскава визия, с която ще правите впечатление нявсякъде. Той би паснал перфектно с всеки стил. Неповторим компаньон нали?

 
С #Cosmolite можете да комбинирате и малки, дискретни чантички #Samsonite, където да държите само дреболий от първа необходимост. А ако сте от типа и стила "големи чанти", то със сигурност има и такива, които подхождат без съмнение като например дамска чанта  Zalia, снабдена с 'Умно джобче', с помощта на което ще закачите раницата за телескопичната дръжка на своя куфар.


 
В случай, че Ви трябва и по-малко допълнение към компактността и стила Ви, Samsonite предлага изключителни мъжки и дамски портфейли, които може да комбинирате както и с каквото си пожелаете, защото това, което ги обединява е просто високото качество на марката. Създайте си свой "дизайн" със Samsonite. Тя говори сама по себе си! www.samsonitebg.com 

снимки: by Gus Snarskis
стил и дизайн: by Simone Stabinskaite