Меню
Количка

За нас

„А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД е търговска компания, стартирала дейността си още през 1990 година. През 1991 г. става официален оторизиран представител за територията на България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE. Тогава, първият представителен магазин се открива във вид на щанд в „тогавашния“ ЦУМ и прави фурор сред потребителите. За пръв път българинът чува за системи като "upside down" - такъв куфар не може да се отваря когато е „надолу с главата“, т.е. когато логото му е с обърнат надпис; куфар-амфибия, който може да послужи и за спасителен пояс; аларма срещу крадци за дипломатическо куфарче, а рекламите по това време представят как крушенец в джунглата се спасява, „затъквайки“ устата на нападналия го крокодил със своя пътен куфар SAMSONITE.

Днес, повече от 27 години по-късно, „А.Т.Г. ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД продължава да е единствен лицензиран представител на марката. Разполага с развити, както дистрибуционна, така и собствена мрежа от магазини, като продава в над повече от 30 точки в страната. Собствени магазини имаме в София, Варна и Пловдив. В България производство на артикули с марката на SAMSONITE няма.

Административната част, складовата и ремонтна база, наред с изложбен център с площ над 1,500 кв.м. се намира на бул. „Климент Охридски“ 150 в град София.

Контакти на отдел SAMSONITE:  +359 89 688 84 94 от понеделник до петък 8:30 - 17:30 часа.